image Bastisen katër lokacione në Gjilan, ja çka u sekuestrua
[wp-story id="814678"]

Siguri

Bastisen katër lokacione në Gjilan, ja çka u sekuestrua

news image

Policia në Gjilan ka njoftuar se është kryer bastisje në katër lokacione nën dyshimin e bazuar për veprimtari të dyshimta ‘’Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”, shkruan Gazeta Sinjali.

Në cilësi të provave materiale gjatë kontrollit në katër (4) lokacione të ndryshme në qytetin e Gjilanit janë gjetur dhe sekuestruar:

 Dy LAP TOPA të markës HP,
 Dy TV Plazma njeri i markës: ARIELL dhe tjetri FINLUX,
 Dy shtypës i tiketave për lojëra të fatit,
 Një DVR ALHUA dhe
 Katër telefona IPHONE 13 PRO dhe
 Tre telefona SAMSUNG në të cilin dyshohet se është i instaluar programi
për lojëra të fatit ON-LINE.
 Para të gatshme në vlerë prej:1030 euro (një mijë e tridhjetë euro),
 Një monitorë i kompjuterit i llojit ,,HP’’,
 Një shtëpizë e kompjuterit e llojit ,,HP’’,
 Dy LAP TOPA të markës HP  Dy TV Plazma njëri i markës: ARIELL dhe tjetri FINLUX,
 Dy shtypës i tiketave për lojëra të fatit,
 Një DVR ALHUA dhe
 Katër telefona IPHONE 13 PRO, dhe
 Tre telefona SAMSUNG në të cilin dyshohet se është i instaluar programi
për lojëra të fatit ON-LINE.
 Para të gatshme në vlerë prej:1030 euro (një mijë e tridhjetë euro),
 Një monitor i kompjuterit i llojit ,,HP’’
 Një shtëpizë e kompjuterit e llojit ,,HP’’.

/GazetaSinjali/