image Autobusi vozit në 120 km/h në rrugën Prishtinë - Komoran

Sinjalizime

Autobusi vozit në 120 km/h në rrugën Prishtinë – Komoran

news image

Janë të shpeshta rastet kur shkelen rregullat e komunikacionit. Rastet më të shpeshta janë tejkalimi i shpejtësisë dhe tejkalimi i automjeteve, shkruan Gazeta Sinjali.

Një rast i tillë ka ndodhur dje në rrugën Prishtinë – Komoran, ku një autobus ka vozitur me shpejtësi prej 120 kilometra në orë.

Pamje të këtij rasti ka dërguar një sinjalizues i Sinjalit.

/GazetaSinjali/