image Arrestohet prokurori special i shtetit të Malit të Zi, dyshohet për krijim të organizatës kriminale

Rajon

Arrestohet prokurori special i shtetit të Malit të Zi, dyshohet për krijim të organizatës kriminale

news image

Mëngjesin e sotëm me urdhër të Prokurorisë Speciale të Shtetit, Departamenti i Policisë Speciale ka arrestuar në Mal të Zi Sasha Çagjenoviç.

Dyshohet se Çagjenoviç, duke kryer funksionin e prokurorit special nga mesi i vitit 2020 deri në vitin 2022, ka kryer veprën penale të krijimit të organizatës kriminale dhe disa vepra penale të keqpërdorimit të pozitës zyrtare.

“Prokuroria Speciale e Shtetit do ta informojë publikun për veprimet e saj të mëtejshme dhe gjendjen e procedurës. Prezumimi i pafajësisë dhe deklarimi i tyre publik për procedurën është në zhvillim e sipër, të mos cenohen rregullat tjera të procedurës dhe të drejtat e personit ndaj të cilit zhvillohet procedura”, ka thënë prokurori i shtetit Vukas Radonjiç.

/GazetaSinjali/