image Aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit dhe 14 personave të tjerë për keqpërdorim të pozitës zyrtare
[wp-story id="814678"]

Drejtësi

Aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit dhe 14 personave të tjerë për keqpërdorim të pozitës zyrtare

news image

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër pesëmbëdhjetë (15) të pandehurve.

Prokuroria Speciale njofton se pesëmbëdhjetë (15) të pandehurit janë, D.J., H.B., A.A., Xh.F., H.H., M.H., A.K., Ç.T., M.R., M.I., B.B., N.M., I.K., J.B. dhe B.M.

Të njëjtit akuzohen për veprën penale “Krimi i organizuar” lidhur me veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës zyrtare”, ku janë të përfshirë ish kryetari i Komunës së Leposaviqit, si dhe nëntë (9) zyrtarë të tjerë të komunës së njëjtë.

Ndërsa, pesë (5) të pandehurit të tjerë janë pronarë të bizneseve private të angazhuar në projektet e komunës./Gazeta Sinjali/