image 44 persona të vdekur si pasojë e rrëshqitjes së dheut në Rio de Zhaniero

Botë

44 persona të vdekur si pasojë e rrëshqitjes së dheut në Rio de Zhaniero

news image

Të paktën 44 persona kanë humbur jetën pas shirave të dendur që shkaktuan përmbytje dhe rrëshqitje dheu në Petropolis, në shtetin brazilian të Rio de Zhaneiro.

Nuk dihet se sa persona janë të zhdukur, sipas raportit të fundit nga Departamenti i Zjarrfikësve dhe Mbrojtjes Civile të Rio de Zhaneiros, shkruan CNN.

Qyteti pati më shumë shi në një pasdite se mesatarja historike për të gjithë shkurtin, sipas Mbrojtjes Civile të Rios, dhe bashkia ka shpallur një gjendje fatkeqësie publike në Petropolis.

Për vetëm dy ditë, finalistët do të mund të dalin nga shtëpia e famshme e t’i rikthehen njerëzve të dashur.

/GazetaSinjali/