image Zgjedhjet në Rrogozhinë, bllokohet procesi në një qendër votimi - shkak fotografimi i votës

Shqipëri

Zgjedhjet në Rrogozhinë, bllokohet procesi në një qendër votimi – shkak fotografimi i votës

news image

Në një qendër votimi në Rrogozhinë në Shqipëri, është ndërprerë procesi i votimit.

Shkak për këtë është bërë idetifikimi i dy raste të fotografimit të votës.

“I është bërë foto fletës së votimit. Do të mbyllet votimi deri sa të vijë kryetari i KZAZ”, u shpreh një nga anëtarët e Qendrës së Votimit.

Një tjetër problematikë ka pasur dhe në qendrën e votimit 2225/0, ku u tentua për të votuar familjarisht.

Menjëherë pas këtij rasti pati ndërhyrje nga KQZ dhe për pak minuta votimi u ndërpre dhe rinisi sërish.

Krahasuar me 14 majin, votimet në Rrogozhinë këtë herë po ecin me ritme më të shpejta. 5.21% është numri i votuesve, ndërsa 2 muaj më parë, në po të njëjtën orë pjesëmarrja e qytetarëve ka qenë 1.7%.

/GazetaSinjali/