image Xherdan Shaqiri vendosi dorën në zemër gjatë intonimit të himnit të Kosovës

Futboll

Xherdan Shaqiri vendosi dorën në zemër gjatë intonimit të himnit të Kosovës

news image

Ka nisur ndeshja mes Kosovës dhe Zvicrës, e vlefshme për kualifikimet e Kampionatit Evropian “Euro 2024”, e cila është duke u zhvilluar në stadiumin “Fadil Vokrri.

Si çdo herë tjetër, para fillimit të ndeshjes u intonuan himnet e të dy shteteve.

Gjatë intonimit të himnit të Kosovës, gjesti i Xherdan Shaqirit mori vëmendjen, pasi i njëjti u pa duke e nderuar atë me mbajtjen e dorës në zemër.

https://www.facebook.com/GazetaExpress/videos/329530206093366/?cft[0]=AZXQUvt1dQ5hyqMihlM3H9fHbrmOLkSFi9I-2p271o4Nd-w0kJ2YoEuLQRWVtWxwtZPzWdgZ8Ws7fX8sXPmDcQlruyggOpVgQQFglzeiM3HwmRI5uJCNDoopDnZWAzPxWs-EqeOsIJ6GEGc2EKY6u3jxDkm-wPbYrv1mzix-VbyxwYxHnqGOuav4aq1QBFCV9rM&tn=%2CO

/GazetaSinjaliSport/