image Vetëvendosje e rrëzon Rezolutën për zvogëlimin e TVSh-së në produkte bazë dhe derivate

Politikë

Vetëvendosje e rrëzon Rezolutën për zvogëlimin e TVSh-së në produkte bazë dhe derivate

news image

Nuk është miratuar Rezoluta e Lidhjes Demokratike të Kosovës për rritjen e çmimeve të derivateve dhe të produkteve bazë.

Kjo Rezolutë u kundërshtua nga pozita, kështu duke marrë 24 vota për dhe 47 kundër.

E njëjta, parashihte reduktimin e akcizës dhe normën e TVSH-së për derivate për tre muaj, me mundësi vazhdimi edhe për tre muaj tjerë.

Po ashtu, parashihte edhe zgjerimin e listës së produkteve bazë me normë të reduktuar të TVSH-së për tre muaj, me mundësi vazhdimi edhe për tre muaj tjerë.

/GazetaSinjali/