image Kurti i mbledh kryetarët e qendrave të VV-së, iu flet për ecurinë e dialogut

Politikë

Kurti i mbledh kryetarët e qendrave të VV-së, iu flet për ecurinë e dialogut

news image

Lëvizja Vetëvendosje sot ka mbajtur një mbledhje të përbashkët me drejtuesit e qendrave të saj në Kosovë dhe mërgatë ku prezent ishte edhe kryeministri Albin Kurti.

Kurti u ka folur atyre edhe rreth aktualitetit politik dhe – siç njofton Vetëvendosje – debatuan mbi ecurinë e procesit të dialogut dhe zhvillimet e fundit me të.

“Çështjet organizative gjithashtu janë trajtuar nga drejtuesit e qendrave me ç’rast është theksuar rëndësia e bashkërendimit organizativ në mes të strukturave organizative të LV-së dhe organizatës së saj, RVV-së. Aktivitetet e realizuara përgjatë këtyre muajve nga qendrat e RVV-së, raportet e punës nga qendrat për muajin prill dhe vizitat regjionale në qendra, janë diskutuar po ashtu përgjatë këtij takimi”, thuhet në njoftim.  

Në këtë mbledhje morën pjesë edhe sekretari organizativ i LV-së, Alim Rama, koordinatori i qendrave, Valon Hoti, si dhe kryetari i Organizatës së Rinisë për VETËVENDOSJE! (RVV), Behar Jashari.

image 34

/GazetaSinjali/