image Vetëm 943 qytetarë janë vaksinuar kundër COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Shëndetësi

Vetëm 943 qytetarë janë vaksinuar kundër COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

news image

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë, janë dhënë 943 doza të vaksinës kundër COVID-19.

Tutje thuhet se prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1,777,085 doza të vaksinës.

Deri më sot 805 mijë e 226 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë, po ashtu deri sot janë dhënë 78,116 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 orève 943 REPUBLIKA KOSOVES MINISTRIAESHENDETESISE SHENDETESISE Të vaksinuar me nje dozë Doza të administruara nẽ total 893.643 PERDITÄSIMII FUNDIT 31 JANAR, 2022 1.777.085 Të vaksinuar me dy doza Doza tẽ Testime brenda 24 orève 805.226 ta/pèrforcuese 6.837 78.116 Raste pozitive Vdekje 1.593 Pozitiviteti rasteve 3 Të sheruar 23.29% 2.433 Raste aktive 34.208"

/GazetaSinjali/