image Vendoset data e fillimit të vitit të ri shkollor

Arsim

Vendoset data e fillimit të vitit të ri shkollor

news image

Në takimin mes ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia dhe kryetarit të Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi është vendosur për masat e reja anti-COVID, shkruan Gazeta Sinjali.

Përveç masave të reja që janë caktuar në këtë takim, ndër to është edhe shtyerja e vitit shkollor deri më 13 shtator.

Masat e tjera anti-COVID janë edhe kufizimi i punës së gastronomisë deri në ora 21:30, ora policore nga ora 22:00 deri në orën 05:00. /GazetaSinjali/