image Vendet evropiane ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test COVID-19

Evropë

Vendet evropiane ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test COVID-19

news image

Shumë vende në Evropë kanë hequr të gjitha kufizimet e COVID-19.

Shumica e vendeve po heqin gjithashtu edhe rregullat e brendshme për maskat dhe distancimin social.

Më poshtë janë të listuara disa nga vendet evropiane, ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test:

Austria,

Bullgaria,

Kroacia,

Republika Çeke,

Danimarka,

Greqia,

Hungaria,

Islandë,

Irlanda.

Gjithashtu, në Lituani, Letoni, Mali të Zi, Norvegji, Poloni, Rumani, Serbi, Slloveni, Suedi dhe Zvicër janë hequr të gjitha kufizimet dhe nuk ka nevojë as për mbajtjen e maskave, transmeton albinfo.ch.

/GazetaSinjali/