image Tre lojërat më të mira për t'u luajtur në Apple Arcade këtë verë
[wp-story id="814678"]

Lojëra

Tre lojërat më të mira për t’u luajtur në Apple Arcade këtë verë

news image

Një kritik i lojërave ka bërë një twitter, i cili tha se Game Pass do të jetë marrëveshje më e mirë për lojërat pas Xbox Series X, në kohën e pushimeve.

Nga dhjetëra lojëra, veçohen tri oferta verore të lojërave.

‘Roundguard’

“Roundguard” është perfekte në fushën e lojës.  Kjo lojë bazohet në pachinko, lojërat Arcade / lojërat e fatit japoneze.

‘creaks’

“Creaks” është inovative dhe frymëzuese për terrorin. /Gazeta Sinjali/

‘Necrobarista’