image Mësohet data e lansimit të PlayStation 5 - Sinjali

Mësohet data e lansimit të PlayStation 5

news image

Sony-t i është dashur të dyfishojë prodhimin për shkak të kërkesës së madhe nga shumë njerëz.

Ndërsa, porositë e PS5 mund të hapen më 9 shtator 2020.

Por deri më tani, as data dhe as çmimi i PS5 nuk janë zyrtare ndërkohë që të gjitha thashethemet e fundit tregojnë për një lansim deri në fund të nëntorit 2020 për tastierën PS5. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: