image Të gjitha vendimet që u morën sot në mbledhjen e Qeverisë - Sinjali

Të gjitha vendimet që u morën sot në mbledhjen e Qeverisë

news image

Sot Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e radhës, ku janë miratuar 19 projektligje.

 1. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për mbrojtjen e bimëve;
 2. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimin, grumbullimin, përpunimin dhe tregtimin e duhanit;
 3. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për bujqësinë organike;
 4. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligji i Kosovës për farërat;
 5. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për peshkatari dhe akuakulturë;
 6. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin të Ligjit për regjistrimit e bujqësisë;
 7. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për verërat;
 8. Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për bletari;
 9. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për gjuetinë;
 10. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për materialin fidanor;
 11. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kooperativat e bujqve;
 12. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pasurimin e miellit;
 13. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për përkujdesjen ndaj kafshëve;
 14. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për plehrat artificiale;
 15. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për rregullimin e tokës;
 16. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ujitjen e tokave bujqësore;
 17. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veterinarinë;
 18. Projektligji për ndryshimet dhe plotësimin e Ligjit për inspeksionin bujqësor;
 19. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit e produkteve për mbrojtjen e bimëve./GazetaSinjali/

Shpërndaje artikullin