image Të dielën fillon shkolla e gjuhës shqipe në Madrid, do të jetë pa pagesë

Kosovë

Mësimi/ Të dielën fillon shkolla e gjuhës shqipe në Madrid, do të jetë pa pagesë

news image

Më 24 nëntor do të zhvillohet klasa e parë shqip në qendrën Josefa Amar Tetuan, Calle de Matilde Landa, 30, Madrid (metro Chamartin/Pl. Castilla), duke filluar nga ora 11:00 – 12:30.

Kjo shkollë nuk ka limit moshe dhe është pa pagesë.

Deri tani janë rregjistruar 15 persona, dhe limiti është deri në 20.

Gjithashtu, zyrtarët e kësaj shkolle do ta mirëpresin çdo kënd që ka dëshirë të vijë atë ditë, pavarësisht se nuk shoqëron dikë që po mëson.