image Szunyog: Kosova intensifikoi bashkëpunimin me BE-në, pas ratifikimit të marrëveshjeve ndërkombëtare

Politikë

Szunyog: Kosova intensifikoi bashkëpunimin me BE-në, pas ratifikimit të marrëveshjeve ndërkombëtare

news image

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ka përshëndetur miratimin e tri marrëveshjeve ndërkombëtare nga Parlamenti në seancën plenare të djeshme, duke thënë se me ratifikimin e këtyre marrëveshjeve, Kosova ka intensifikuar bashkëpunimin me BE-në.

Përmes një postimi në Twitter ka shkruar, “I lumtur dhe mirënjohës për këtë zhvillim”.

Kuvendi dje miratoi marrëveshjen për pjesëmarrjen e Kosovës në programet “Fiscalis” dhe “Doganta” të BE, si dhe marrëveshjen e bashkëfinancimit për projektin e “Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizrenit”, mes Kosovës dhe Republikës Federale Gjermane.

/GazetaSinjali/