image Si ta ulni nivelin e sheqerit në gjak?
[wp-story id="814678"]

Si ta ulni nivelin e sheqerit në gjak?

news image


Dy prej simptomave më të shpeshta të diabetit përfshijnë humbjen në peshë dhe etjen e tepërt.
Një nga mënyrat si të ulni nivelin e sheqerit në gjak është Musli pa përmbajtje sheqeri, një prej ushqimeve më të mira, për pacientët me diabet sepse është tepër i pasur me fibra dhe ka një nivel të ulët sheqeri, transmeton TCH.

Janë disa simptoma nga të cilat duhet të keni kujdes:

Etje e tepruar – Është një prej simptomave më të shpeshta të personave me diabet e cila shoqërohet me tharjen e gojës.

Shërim më i ngadaltë i plagëve – Sëmundja e diabetit ngadalëson shërimin e plagëve.

Uri e vazhdueshme – Në mënyrë të pashmangshme shtohet uria, në veçanti për ëmbëlsirat.

Probleme me gjumin e tepërt – Shpesh personat me diabet hasin problem me gjumin.

Probleme me lëkurën – Mund të kenë probleme me lëkurën, si tharje e lëkurës dhe kruarje.