image Shqiptarët në Amerikë protestojnë të enjten kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog
[wp-story id="814678"]

Sociale

Shqiptarët në Amerikë protestojnë të enjten kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog

news image

Shqiptarët në Amerikë të enjten më 16 mars do të protestojnë kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog.

Kështu ka bërë të ditur ish-ushtari i UÇK-së dhe aktivisti shqiptar në Amerikë, Uk Lushi.

Lushi përmes një postimi në Facebook, ka thënë se udhëheqësit e Kosovës dhe populli i saj nuk guxojnë të lejojnë defuksionalizimin e shtetit.

Ai tutje ka thënë “me Kosovë dhe për Kosovën, për drejtësi, të gjithë bashkë”.

Postimi i plotë i tij:

Të enjten, më 16 mars, krejt shqiptarët e Amerikës kundër presionit ndaj Kosovës.

Udhëheqësit e Kosovës dhe populli i saj, bashkë me ne, nuk guxojmë të lejojmë apo legjitimojmë defunksionalizmin e shtetit të Kosovës.

Gjaku i dëshmorëve të UÇK-së, viktimave dhe puna e miliona shqiptarëve nuk duhet të shkelet.

Të enjten, me Kosovën dhe për Kosovën, për drejtësi, të gjithë bashkë!

Ju lutem shpërndajeni dhe ja bëni share sa më shumë!

/GazetaSinjali/