image Shpërthen kanalizimi në lagjen "Mati 1", ankohen banorët: As dritaret s'po mund t'i hapim

Sinjalizime

Shpërthen kanalizimi në lagjen “Mati 1”, ankohen banorët: As dritaret s’po mund t’i hapim

news image

Një nga problemet që përballen qytetarët e Kosovës padyshim që është shpërthimi i kanaleve të ujërave të zeza, problem ky i cili ua vështirëson goxha shumë jetesën e shëndetshme.

Siç njoftojnë sinjalizuesit, me një gjendje të tillë po përballen edhe banorët e lagjes “Mati 1” në rrugën C, atje ku ka shpërthyer një kanalizim.

Sipas të njëjtëve ndotjen e shkaktuar nga kanalizimi banorët janë duke u përballur tash e dy javë, pasi askush nuk është marr me rastin.

“Qe dy jave eshte kjo gjendje dhe nuk vjen askush me intervenu prej komunes. Era e fekaljeve eshte padurushme dhe ne si banore nuk mund as ti hapim dritaret”, është shprehur sinjalizuesi i Gazetës Sinjali.

/GazetaSinjali/