image Shpërndahen 640 pako higjienike për familjet në nevojë në Kamenicë
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Ndihma/ Shpërndahen 640 pako higjienike për familjet në nevojë në Kamenicë

news image

Komuna e Kamenicës ka njoftuar se në bashkëpunim me organizatën AMJ, kanë filluar shpërndarjen e 640 pakove higjienike.

Pakot po u shpërndahen familjeve në nevojë të cilat janë të regjistruara në Qendrën për Punë Sociale në Kamenicë dhe përmes identifikimit të Këshillave lokal./GazetaSinjali/

Kamenicë, 29 mars 2020Shpërndahen edhe 640 pako higjienike për familjet në nevojëKomuna e Kamenicës në bashkëpunim…

Posted by Komuna e Kamenicës – Faqja Zyrtare on Sunday, March 29, 2020