image Sekretari i ri i Vetëvendosjes me 1,2 milionë euro në bankë, shtëpi, tokë e banesa të shumta

Politikë

Sekretari i ri i Vetëvendosjes me 1,2 milionë euro në bankë, shtëpi, tokë e banesa të shumta

news image

Alim Rama do të jetë sekretar i Lëvizjes Vetëvendosje që qeverisë me vendin.

Por tash subjekti politik i orientuar ideologjikisht në të majtë, sekretar do të ketë një milioner.

Mbi 1 milion e 200 mijë euro i ka të regjistruari Rama – ai është anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Këto mjete financiare i ka nëpër banka të ndryshme vendore, por edhe të huaja.

Por pasuria e tij nuk mbaron vetëm me para kesh.

Ai e ka një shtëpi të madhe, dy banesa, dy prona dhe dy vetura, njërin prej tyre me vlerë hiç më pak se 48 mijë euro.

Rama rreth 13 mijë euro pagë vjetore. Ndërkaq pasuritë e deklaruara i ka si të përbashkëta, pa deklaruar që të kujt.

/GazetaSinjali/