image Reagon Lista Serbe, i del në mbrojtje Radoiçiqit

Politikë

Reagon Lista Serbe, i del në mbrojtje Radoiçiqit

news image

Në mbrojtje Millan Radoiçiqit i ka dalë Lista Serbe, ku sipas tyre nuk ka prova që ai ka bërë ndonjë veprim illegal.

Kjo parti ka thënë se duke u bazuar në të dhënat që kanë deri më tani nuk ka prova por vetëm të folura publike.

Po ashtu, Lista Serbe ka insistuar se rasti në lidhje me marrëdhënien dhe lëshimin e lejes ndërtimore në komunën e Shtërpcës dhe Radojçiq s’ka të bëjë asgjë me të.

Reagimi i plotë: