image Rama: Qentë endacakë duhet të kastrohen, sterilizohen dhe ushqehen
[wp-story id="814678"]

Sociale

Rama: Qentë endacakë duhet të kastrohen, sterilizohen dhe ushqehen

news image

Kryetari i Prishtinës ka folur sot rreth problemit me qentë endacakë në Prishtinë. Ai tha se qentë duhet të kastrohen, sterilizohen dhe ushqehen, shkruan Sinjali.

Këtë deklaratë ai e ka bërë sot gjatë një tryeze të rrumbullakët me përfaqësuesit e BE-së, organizata joqeveritare dhe akterë të tjerë profesionalë të fushës mbi strategjinë kornizë për trajtimin e qenve endacakë.

Ai tha se do të krijohet një “Focus Group” dhe të ketë një ndërlidhshmëri të nivelit lokal me atë qendror, me organizatat joqeveritare dhe me ndërkombëtarët.

/GazetaSinjali/