image Rama: Asnjë cic-mic ballkanik apo gërr-gërr perëndimor për interesa politike s’do na pengojë për në BE

Shqipëri

Rama: Asnjë cic-mic ballkanik apo gërr-gërr perëndimor për interesa politike s’do na pengojë për në BE

news image

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama i ka kushtuar një vëmendje shumë të madhe integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Ai renditi punën kolosale, sipas Ramës, që ka bërë deri më tani Shqipëria. E për rrjedhojë, Shqipërisë nuk mund t’ia pengojë asnjë shtet për interesa politike, integrimin në familjen Evropiane.

“E qartë asnjë cic-mic ballkanik, apo gërr-gërr perëndimor për interesa politike nuk e vonon dot Shqipërinë në anëtarësimin në VBE, përkundrazi Shqipëria jo vetëm që do e bëjë përafrimin e legjislacionit, por do ta bëjë shumëfish më shpejt sesa më i shpejti e ka bërë më parë dhe bujarisht do të ndihmojë edhe Kosovën, por askush nuk e pengon dot që ta nis ndërvendosjen të të gjithë trupit ligjor të Bashkimit Evropian”, u shpreh ai.

Kryeministri Edi Rama i ka kushtuar një vëmendje shumë të madhe integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Ai renditi punën kolosale, sipas Ramës, që ka bërë deri më tani Shqipëria. E për rrjedhojë, Shqipërisë nuk mund t’ia pengojë asnjë shtet për interesa politike, integrimin në familjen Europiane.

“E qartë asnjë cic-mic ballkanik, apo gërr-gërr perëndimor për interesa politike nuk e vonon dot Shqipërinë në anëtarësimin në VBE, përkundrazi Shqipëria jo vetëm që do e bëjë përafrimin e legjislacionit, por do ta bëjë shumëfish më shpejt sesa më i shpejti e ka bërë më parë dhe bujarisht do të ndihmojë edhe Kosovën, por askush nuk e pengon dot që ta nis ndërvendosjen të të gjithë trupit ligjor të Bashkimit Europian”, u shpreh ai.

/GazetaSinjali/