image Qeveria voton pro përdorimit të ish-kampit “Casablanka” nga MM dhe FSK-ja

Siguri

Qeveria voton pro përdorimit të ish-kampit “Casablanka” nga MM dhe FSK-ja

news image

Qeveria ka votuar pro propozim-vendimit preliminar për shpronësim për interes publik të provave të paluajtshme ish-shoqërore P.Sh. IBK “Ballkan”, Njësia Damper, (ish-kampi “Casablanka”.

Kjo në mbledhje të qeverisë u propozua nga ministri i Infrastrukrutës, Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu.

Sipas tij, kjo pronë do të përdoret për nevoja të Ministrisë së Mbrotjes dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës.

/GazetaSinjali/