image Qendra Studentore e ka një njoftim për studentët që janë fëmijë të veteranëve të luftës
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Qendra Studentore e ka një njoftim për studentët që janë fëmijë të veteranëve të luftës

news image

Qendra e Studentëve në Prishtinë, ka njoftuar se ka pasur një problem Teknik për studentët që janë fëmijë të veteranëve të luftës.

Ky problem është evituar, por studentët e kësaj kategorie duhet ta kontaktojnë një numër.

Qendra Studentore përfshin konviktet si dhe mensën. 

Njoftimi i plotë i Qendrës Studentore:

Student të nderuar dje me datë 12.09.2022 gjatë procesit të aplikimit, në intervale të caktuara kohore është paraqitur një problem teknik në system, për kategorinë “Student fëmijë i prindit Invalid të Luftës”.

Pasi është shfaqur ky problem, kësaj kategori nuk i’u janë llogaritur pikët shtesë. Me intervenimin e punëtorëve të IT-së ky problem është evituar.

Prandaj kërkojmë nga studentët e kësaj kategorie (student fëmijë i prindit Invalid të Luftës) të cilët kanë aplikuar dje për vende në konvikte ose për mensë që të telefonojnë në Qendrën e Studentëve në nr të telefonit 044-538-076, 038223951 dhe 03820065800 për anulimin e aplikimit.

Pas kësaj të njëjtit student duhet të riaplikojnë sipas të njëjtës procedurë në menyrë që të përfitojnë pikët shtesë në bazë të kriterve të konkursit.

Faleminderit për mirëkuptim!

/GazetaSinjali/