image Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

news image

Kompania kosovare për distribuim me energji elektrike në Kosovë (KEDS), ka bërë të ditur se do të ketë punime në rrjet dhe si pasojë e kësaj disa vende do të mbesin pa energji elektrike.

Njoftimi i KEDS:

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki

Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe,

Fierza 5, Dubova e Vogël.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.
Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (kodi 54000001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera, pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

3.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dresniku (kodi 52000007) prej orës 07:00 deri ne ora 09:00
Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc, Gremnikë.
Arsyeja: Bartja e linjës në shtyllën e re në fshatin Dresnik.

Mitrovicë

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:
TS 10/04 kV Leqinë-Skolla (kodi: 74000005046) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Leqinë-Haziraj -Hoti (kodi: 74000005047) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Leqinë-Hoti (kodi: 74000005054) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Qitak-Ferizi (kodi: 74000005056) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Pompa e Benzinit (kodi: 74000005043) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Qitak (kodi: 74000005044) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Runik Qendra (kodi: 74000005035) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Puntori Druri (kodi: 74000005042) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Runik -Kisha(kodi: 74000005036) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Radishevë-1 (kodi: 74000005037) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Bajë (kodi: 74000005039) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Radishevë-2 Hulaj (kodi: 74000005051) prej orës 09:30 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV PTK (kodi: 74000005055) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Pemishte (kodi: 74000005045) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Pemishte -Loshi(kodi: 74000005060) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Padalishtë (kodi: 74000005057) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Runik-Miftaraj(kodi: 74000005034) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Runik -Halilaj(kodi: 74000005059) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Kastriot Hyseni (kodi: 74000005029) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lagjja Dauti (kodi: 74000005066) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005040) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005068) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Sejdiu 1 Hafizi (kodi: 74000005026) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Sejdiu 2 (kodi: 74000005027) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Kastriot (kodi: 74000005028) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.
Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet LP 10kV Betonjerka në stabiliment Lisicë:
Trafostacionet që do të mbesin pa tension:
TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Vllahi e re (kodi 70000104031) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Zabergj (kodi 70000104034) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Maxher (kodi 70000104038) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Melenic 1 (kodi 70000104039) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Melenic 2 (kodi 70000104040) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Lipa Rahov e re (kodi 70000104006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Lipë-Pompat (kodi 70000104007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Zhazh, Vllahi, Zijaq, Dedi, Zabergj, Selac, Maxher, Melenicë, Boletin dhe Lipë.
Arsyeja: Ndërrimi i bazave të dëmtuara, ndërrimi i izolatorëve dhe kontrollimi i trafostacionit.

Prishtinë

1.
Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr. 7 (kodi 10012281) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: NNT “Model Slovenia” -Lulzim Tafa, Linori -Halim Ymeri 1, Fehat Zeqiri “Arditi GroupUP” SH.P.K
Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtjes rele

2.
Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 9 (kodi 10012282) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00
Vendet: Mentor Beqiri”MAB”, SH.P.K. ARBENIT SH.P.K.
Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.
Nga F.Kosova II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 9 (kodi 10012283) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Idriz Sami Baruti “BB Home”SH.P.K Kabashi AM-Atdhe Kabashi dhe Molla e Kuqe.
Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.
Nga F.Kosova II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 1 (kodi 10012285) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00
Vendet: Fushë-Kosovë Çerdhja, “EuroInvest”-Rexhep Xhakolli, LulzimTafa “MODEL SLLOVENIA”SH.P.K.(OB”20″), Lulzim Tafa”MODEL SLLOVENIA”shpk (OB”E”), NTSH “DINO”, Shemsi Xhakolli N.T.P.”EURO INVEST”, Besart Mikullovci “MAB”Sh.P.K, Banorët e Objektit “ING Company” shpk, “ING Company” shpk Besim Llugiqi, Fushë-Kosovë Koperativa-Blindë,Arsim Ratkoceri (Chelsea point), Naki Trade-Milazim Veliu, Lulzim Tafa NNT ” Model Slovenia” – 2.
Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.
Nga Fushë-Kosovë II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr. 3 (kodi 10012284) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Vendet: Rr. Pajazit Islami objekti banesor.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.
Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosova nr. 5 (kodi 10012286) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00
Vendet: M&M construcion,NNT “LDV”-Zejnullah Ibrahimi, Shpk.”CIMA”, Shefqet Pozhegu Objekt banimi, Oil Kosova- Adriatik Azemi, Shpk.”CIMA”,Agim Dedaj N.N.T.”Art-Konstruction”, Hamdi Geci NNT “Alfest”, Shpend Bajraj ” Princesha Construction” shpk, Sahit Shala, Hamdi Mehmeti”SINMEX GROUP”SH.P.K, Delta e huaj, NNT “Model Sllovenia” 2-Afrim Tafa, “Model Sllovenia” 3 -Afrim Eset Tafa, Milaim Kastrati, Tregtia, Lulzim Tafa N.N.T.”Model Slovenia” – 3 (OB”14″), Mirsad Sopjani”MIRI&SOPI”SH.P.K
Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtjes rele.

7.
Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Grashtic Radashec (kodi 14016001) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30
Vendet: Grashticë dhe Radashec.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja dhe premotimi i shtyllave.

8.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Kodra e Trimave 1/2 (kodi 13000012061) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Grashticë dhe Radashec.
Arsyeja: Montim i njehsorit dhe transformatorëve matës rrymor.

9.
Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.
Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni dhe mirëmbajtje preventive e linjës në ndërrimin e shtyllave të tensionit të mesëm, izolatorëve, kozollave etj.

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.
Arsyeja: Demontim i shtyllës së tensionit të mesëm në Pagarushë.

2.
Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Pataqani (kodi 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.
Arsyeja: Kyçja unazore me LP Denji nga LP Pataçanit ( 3 trafostacione)

3.
Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00
Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjedhjes teknike.

Ferizaj

1.
Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Paldenica (kodi 42000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.
Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

2.
Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Kalisi-Gurëthyesi (kodi 42000002018) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Guri i bekuar-Muhamet Kalisi (kodi 42000002041) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Hani I Elezit – TS I ri (Sinan Hasallari) Lagjia e RE (kodi 42000002016) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Krivenik-Thaqët (kodi 42000002020) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Seqishtë 1 (kodi 42000002017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Seqishtë 2-Kuka (kodi 42000002019) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV TS Kollomoqët (kodi 42000002040) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
TS 10/04 kV Meliq (kodi 42000002014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Vendet: Muhamet Kalisi, gurëthyesi, Sinan Hasallari Lagjja e Re E re, Krivenik-Thaçët, Aeqishtë 1 dhe 2, Kollomoqët dhe Meliq.
Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

23.09.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Kryqi i Madh Komoran.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.
Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Faik Konica (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në projekte investive.

23.09.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

2.
Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Vrajaka I (kodi 82000001007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Vrajaka II (kodi 82000001008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
TS 10/04 kV Bertatini (kodi 82000001009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Vrajaka dhe Bertatini.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Dino (kodi 11000022195) prej orës 09:30 deri në ora 10:00
Vendet: Objekti Dino.
Arsyeja: Vazhdimi i punimeve për energjizimin e linjës së re sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.
Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Muqiverci (kodi 62000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: