image Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se nesër do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Për shkak të këtyre punimeve, KEDS bën të ditur se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione të vendit.

Vendet dhe orari i ndërprerjeve:

29.09.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Banesat e Arapëve (Kodi: 10000008) nga ora 11:00 – 12:00
Vendet: Rr. Rexhep Krasniqi, rr. Dervish Hima, rr. Rexhep Krasniqi ( një pjesë), Banesat e Arabëve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Apollonia (Kodi: 10000013) nga ora 12:00 – 13:00
Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet.
Dalja 10kV Preoci (Kodi: 10000001) nga ora 13:00 – 14:00.

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet:
Dalja 10kV Komuna e re (Kodi: 10000015) nga ora 14:00 – 15:00.

Vendet: Rekalitë, Komuna- objekltet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
TS 35/20 kV Fushë Kosova 2 do të ndërpritet:
Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosova (Kodi: 10012386) nga ora 11:00 – 12:00.

Vendet: Rr. Lekë Dukagjini, rr. Shkolla shqipe, rr. Vëllezërit Majaci dhe rr. Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.
TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërpritet:
Dalja 10kV Dalja F.K (Kodi: 10012384) nga ora 12:00 – 13:00.

Vendet: Rr. Ismajl Kodra, rr. Azem Jashanica, rr. Ramadan Berisha, rr.Konstantin Kristoforidhi, rr. Onufri, rr. Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla dhe rr.Kruja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.
TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërpritet:
Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosovë (Kodi: 10012385) nga ora 13:00 – 14:00.

Vendet: rr. Aziz Zhilivoda, rr. M9 (një pjesë), rr.Dimali (një pjesë), rr.Nëna Terezë ( një pjesë), rr. Fahri Fazliu, rr.Pal Paluqi, rr.Vëllezërit Gërvalla, rr.Llapit ( një pjesë), rr.Bedri Pejani dhe rr.Rexhep Mala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.
TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:
Dalja 10 kV J12 Hajvalia (Kodi: 19000040) nga ora 00:05 – 00:30.

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Ndërprerja e kabllove të reja.

Peja

1.
TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: fshatrat: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri, Novosellë, Vitomiricë, Vitomiricë I, II dhe III dhe Ozdrimi; rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë) dhe Tranziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.
TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:
TS 10/0.4 kV Ambulanta (Kodi: 52000007003) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: Rr. “Skender Rexhepi ”, sheshi “Ndue Përlleshi ” dhe Rr. “Abedin Rexha” pjesërisht.

Arsyeja: Shkarkimi i NS 10/0.4kV TS Ambulanta.

Mitrovicë

1.
TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet/fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegovë, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin