image Vendet që do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë shkak i punimeve në rrjet

Kosovë

Vendet që do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë shkak i punimeve në rrjet

news image

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se disa prej vendeve do të kenë ndërprerje të energjisë-elektrike.

06.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bunjakët, Miniera Artanë, Kllokoq, Vakoc, Nishnakolle, Marec te Xhamia e Pacollëve, Gërbesh

Arsyeja: Evitim rreziku dhe ndërrimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gushterica e Ulët, Gushterica e Epërme, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Shkyçje për shkaqe sigurie – punime në projektin Sllovi.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshmorët (kodi:30000016) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Jashar Salihu, një pjesë e rr. Ismet Gashi, një pjesë e rr. Ismail Qemali dhe një pjesë e rr. Aziz Kelmendi.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i shtyllës së thyer.

07.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Malisheva

Nga dalja 10 kV Bellanica do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS NGUCAT(TE SABITI) (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 037 Ngucat te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos në trasenë ekzistuese.

07.12.2022

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr2-Pr7 (kodi: 11000074) në dy termine nga ora 09:00 deri në ora 09:10 dhe nga ora 11:50 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Maloku, rr Dibran Halili, rr. Thimi Mitko, rr. Armend Daci, rr. Gazmend Zajmi, rr. Norbert Jorku dhe rr. Bedri Shala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr7-Pr2 (kodi: 19000074) ne dy termine nga ora 09:00 deri në ora 09:10 dhe nga ora 11:50 deri 12:00

Vendet: rr. Holger Petersen, rr. Nekibe Kelmendi, rr.r Malush Kosova, rr. Arbnor e Asrit Dehari, rr. Ernest Koliqi, rr.Rr Smajl Hajdari dhe një pjesë e rrugës B.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga Dalja nr.3 Pr7-Pr2 do të ndërprehen:

TS 20/0.4 KV Lagjja e Spitalit 8 ( kodi 19000074195) nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV Malësia Invest ( kodi 19000074281) nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV ACG Avni Kastrati ( kodi 19000074282) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Elbasani, ACG Avni Kastrati dhe Malësia Invest.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

/GazetaSinjali/