image Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) ka bërë të ditur se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Prishtinë

1

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sibovc Hekurudha (Kodi: 14000010020)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Llapi   (Kodi: 14000010021)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka    (Kodi: 14000010022)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc i Epërm (Kodi: 14000010224)nga ora 08:00 deri 16:00

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove te tensionit te ulet

Prishtinë

1

TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushe Kosova 1 (kodi: 15018006)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja : Shkyqje e domosdoshme për shkak te punimeve në projektin LP 10kV Fushë Kosova 1

2

TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia (kodi: 15018007)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja : Ndërrimi I shtyllave, ndërrimi I izolatorëve

Gjilan

1

TS 110/10 kV Gjilani 5   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci (kodi: 63000010)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Prizren

1

TS 35/10 kV Zhuri   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gorozhup (kodi: 30035008)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 110/10 kV Theranda   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadia (kodi: 32000023)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

Ferizaj

1

TS 110/35/10 kV Lipjan  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (kodi: 41000002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja : Kontrollimi I TS-ve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trase, Shtrëngimi i përçuesve

Peja

1

TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 520000105)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja : Nderrimi I shtyllave ne T.M. ne fsh. Stup –Rudic

Mitrovicë

1

TS 110/10 kV Vushtria 2   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tregu I Blerte (kodi: 73000002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Adem Jashari, Alpet Shqiptare  (një pjesë), Avdyl Rama  (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, e Kosovës, e Tiranës  (një pjesë), e Maqedonisë  (një pjesë), Fahruk Beqiri, Isa Boletini  (një pjesë), Isa Mernica  (një pjesë), Ismajl Qemajli, Kadri Zeka, Kalaja, Lidhja e Lezhës  (një pjesë), Marin Barleti, Mehmet Konjuhi, Mic Sokoli, Nexhip e Ferat Draga, Pandeli Sotiri, Qamërisë  (një pjesë), Hamit Hyseni  (një pjesë), Isa Ahmeti  (një pjesë), Sheshi i Lirisë, Sylejman Vokshi  (një pjesë) dhe një pjesë e Vushtrisë.

Arsyeja : Mbushja e trafove me vaj- TS Shtepija e Mallrave  dhe  rregullimi  dhe pastrimi  u urave lidhese

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hotel Grand (kodi: 19100013) prej ores 09:00-09:05 dhe  17:55-18:00

Vendet: Hoteli Grand

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

2

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fazli Grajqevci 1 (kodi: 19100013090) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rexhep Luci, Hajdar Dushi

Arsyeja: Ndrrimin e transformatorit dhe kthines RMU (2+1)

3

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fazli Grajqevci 2 (kodi: 19100013091) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rexhep Luci, Hajdar Dushi

Arsyeja: Ndërrimin e transformatorit. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: