image Punime në rrjet/Vendet që do të mbesin pa rrymë sot

Sociale

Punime në rrjet/Vendet që do të mbesin pa rrymë sot

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se sot do të ketë punime të domosdoshme në sistem.

Për shkak të këtyre punimeve, KEDS bën të ditur se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione të vendit.

Vendet që do të mbesin pa rrymë:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (kodi 14016001) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Grashtice, Radashec

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV TS-3 (kodi 63000020) prej orës 00:01 deri ne ora 02:00

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

15.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (kodi 14016001) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Grashtice, Radashec

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga Palaj 35-kV do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi 18024001) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Xhemajl Ibishi 5 (kodi 13000006053) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Kodra e trimave 7 (kodi 13000004102) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.Sheshi i Arbërit,Rr.Tomorri

Arsyeja: intervenimi dhe permiresimi e kualitetit te tensionit- punimi i nje dalje te re.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi 60024002) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Bunjakët;Minierat;Kllokoq,Flotacioni;Nisnakov,Vakovc,Gërbesh

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Beci (kodi 80080010) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

15.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Laxha Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

15.11.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 10:00 deri ne ora 11:30

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: per eliminimin-shkyqjen e TSSH-Metalike ekzistuese, sipas PEE

16.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Laxha Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

16.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej ores 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Përmisimin e vrejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dalja 40 (Kodi:81084023) prej orës 09:00 -09:30 dhe nga ora 11:30-12:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci, Rr.Skënderbeu, Rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Orange (Kodi:81084023512) prej orës 09:00 -12:00

Vendet: Rr.Sadik Stavileci (një pjesë), rr.Uçk (një pjesë deri te rrethi), Orange Construction.

Arsyeja : Instalimi i daljes TU, sipas PEE

/GazetaSinjali/