image Publikohet lista e kandidatëve të certifikuar për kryetarë të komunave dhe për kuvende komunale - Sinjali

Publikohet lista e kandidatëve të certifikuar për kryetarë të komunave dhe për kuvende komunale

news image

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka publikuar listën e kandidatëve që garojnë për kryetarë komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021, pas certifikimit të grupit të fundit të kandidatëve, në përputhje me paragrafin 29.7 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

Listën e kandidatëve për kryetarë komune mund ta gjeni KËTU, kurse listën e kandidatëve për anëtar të kuvendeve komunale mund ta gjeni KËTU.

KQZ, ka thënë se lista mund të përmbajë lëshime teknike të cilat do të plotësohen. Pra, këto lista të kandidatëve nuk janë finale dhe mundë të pësojnë ndryshime në rradhitje apo saktësim të të dhënave. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: