image Princi Harry: Familja nuk do të më falte kurrë nëse do t'i tregoja të gjitha

Botë

Princi Harry: Familja nuk do të më falte kurrë nëse do t’i tregoja të gjitha

news image

Princi Harry pretendon se kishte materiale të mjaftueshme për “dy libra” dhe nuk përfshiu disa gjëra në kujtimet e tij, sepse babai dhe vëllai i tij nuk do ta falnin kurrë.

Ai tha për Daily Telegraph se kishte disa gjëra “Unë thjesht nuk dua që bota t’i dijë”.

Ai gjithashtu tha se donte një falje për Meghan nga anëtarët e familjes së tij.

Spare, i botuar këtë javë, është bërë libri jo-fiction më i shitur ndonjëherë në MB.

Libri përshkruan një listë të gjatë ankesash kundër Familjes Mbretërore, si dhe traumat e pazgjidhura për vdekjen e nënës së tij, luftën e tij me shëndetin mendor, jetën e izoluar që bëri para se të takohej me Meghan dhe prishjen e marrëdhënieve me anëtarët e familjes.

Pallati Kensington dhe Pallati Buckingham kanë thënë se nuk do të komentojnë përmbajtjen e tij.

Në një intervistë me Bryony Gordon të Telegraph – i cili udhëtoi për në Kaliforni për të folur me të – Duka i Sussex tha se ai nuk “po përpiqej të rrëzonte monarkinë”, por “po përpiqej t’i shpëtonte ata nga vetja”.

Princi Harry tha se kishte informacione që ai ia zbuloi shkrimtarit të tij fantazmë JP Moehringer “për kontekst”, por nuk kishte “absolutisht asnjë mënyrë” që të mund të përfshihej në libër.

“Mund të ishin dy libra, e thënë kështu,” tha ai, duke shtuar se drafti i parë ishte 800 faqe, dyfishi i dorëshkrimit përfundimtar prej 400 faqesh.

“Dhe kishte pjesë të tjera që i ndava me JR, që i thashë: “Shiko, po jua them këtë për kontekst, por nuk ka absolutisht asnjë mënyrë që ta vendos atje.”

Ai tha se ishte e pamundur të tregonte historinë e tij pa anëtarët e familjes së tij në të, “sepse ata luajnë një rol kaq vendimtar në të, dhe gjithashtu sepse ju duhet të kuptoni personazhet dhe personalitetet e secilit brenda librit”.

“Por ka disa gjëra që kanë ndodhur, veçanërisht mes meje dhe vëllait tim, dhe deri diku mes meje dhe babait tim, që unë thjesht nuk dua t’i dijë bota. Sepse nuk mendoj se ata do të më falnin ndonjëherë. ”, tha ai.

“Tani mund të argumentoni se disa nga gjërat që kam futur atje, mirë, gjithsesi nuk do të më falin kurrë.

“Por ashtu siç e shoh unë, unë jam i gatshëm të të fal për gjithçka që ke bërë, dhe do të doja që në të vërtetë të uleshe me mua, siç duhet, dhe në vend që të thuash se jam deluzional dhe paranojak, në fakt uluni. poshtë dhe bëni një bisedë të duhur për këtë, sepse ajo që do të doja shumë është një përgjegjësi. Dhe një falje për gruan time”, ka thënë Princi Harry.

/GazetaSinjali/