image Policia e Kosovës: Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin
[wp-story id="814678"]

Siguri

Policia e Kosovës: Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin

news image

Policia e Kosovës ka realizuar një video senzibilizuese për shtim të kujdesit në komunikacion të shtunën.

Këto janë vetëm disa nga thirrjet të cilat janë në videon e publikuar në faqen zyrtare të policisë në ‘Facebook’.

“Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin” dhe “Mos e përdor telefonin gjatë vozitjes, se mund t’ju kushtojë me jetë”.

Fushatë vetëdijësuese për parandalimin e aksidenteve, së funmdi ka bërë dhe fotografi Marjan Komani.

Përmes një ideje që Komani ka prezantuar, ka kërkuar që vozitësit të kenë kujdes, pasi shpejtësia vret.

Njoftimi i plotë:

Apel për kujdes në trafik"Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin""Mos e përdor telefonin gjatë vozitjes, se mund t'ju kushtojë me jetë"—Apel vozačima na oprez u saobraćaju "Ne žuri, izgubi minut, a ne svoj život za minut" „Ne koristi telefon dok voziš, to bi te moglo koštati života“

Posted by Kosovo Police on Saturday, February 25, 2023

/GazetaSinjali/