image Për 24 orë në Kosovë lindën 8 vajza dhe 15 djem

Sociale

Për 24 orë në Kosovë lindën 8 vajza dhe 15 djem

news image

Në Klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, brenda 24 orëve të fundit janë kryer 23 lindje, nga to 6 me prerje cezariane dhe 17 lindje natyrale.

Sipas raportit të punës në këtë Klinikë, 8 foshnje janë të gjinisë femërore dhe 15 foshnje janë meshkuj, ndërsa një nënë lindi binjakë, raporton Gazeta Sinjali.

8 shtatzëna, të cilat lindën foshnje në këtë klinikë, u bënë nëna për herë të parë.

/GazetaSinjali/