image Paneli i Gjykatës së Apelit i DhSK-së pritet ta shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt
[wp-story id="814678"]

Drejtësi

Paneli i Gjykatës së Apelit i DhSK-së pritet ta shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt

news image

Pas paraqitjes së  provave nga ana e mbrojtës, prokurorisë dhe Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt në Gjykatën e Apelit  të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë, pritet vetë shpallja e aktgjykimit.  

Zëdhënësja e Dhomave të Specializuara të Kosovës Angela Griep, ka treguar se më 1 dhe 2 dhjetor, Dhoma e Gjykatës së Apelit mbajti seancën e apelit në çështjen gjyqësore Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Sipas saj gjatë seancës, Mbrojtja dhe Prokuroria paraqitën argumentet e tyre dhe po ashtu Panelit të Apelit iu drejtuan edhe z. Gucati dhe z. Haradinaj.

“Paneli i Gjykatës së Apelit do të nxjerrë aktgjykimin në këtë çështje gjyqësore në kohën e duhur”, tha zëdhënësja Griep.

/GazetaSinjali/