image Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Kosovë

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

news image

Në disa vende gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Kështu ka bërë të ditur KEDS, të cilët kanë treguar se këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

Vendet që do të mbesin pa rrymë:

26.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellci ii Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve matës rrymor të djegur në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) nga ora 13:30 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe transformatorëve matës rrymor të djegur në NS 10/0.4kV.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e 5-it (kodi: 60060005) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Shtëpia e Mallrave (kodi: 60060005430) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Gjinollët- pjesërisht pas shtëpisë së mallrave si dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i bazave të siguresave të tensionit të mesëm tek TS 430 – Shtëpia e Mallrave. /GazetaSinjali/