image Në këtë fshat koha e iftarit do të lajmërohet me krisjen e topit

Sociale

Në këtë fshat koha e iftarit do të lajmërohet me krisjen e topit

news image

Ramazani në fshatin Kamjan të Tetovës këtë vit do të pritet më ndryshe se zakonisht. Për njoftimin e kohës së iftarit paralelisht me ndezjen e dritave të xhamisë, do të kriset edhe me top.

Ky informacion është bërë i ditur në faqen e fshatit ku thuhet se paralajmërimi i nisjes së iftarit me krismën e topit është një risi që e ka mundësuar një bashkëfshatar i i tyre.

“Risi në Kajman !!!!

Për nder të Ramazanit si obligim fetarë, një bashkëfshatari ynë për kamjanasit dhe rethinën, na ka donuar një top stimulues për mes së cilit do kryhet paralajmërimi i çeljes së Iftarit gjatë 30 ditëve të Ramazanit !!!!, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/