image Mundësi punësimi në Sinjali - Sinjali

Mundësi punësimi në Sinjali

news image

Gazeta Sinjali hap konkurs për:

 • 3 gazetarë aktualiteti

• 2 gazetarë sporti

• 1 gazetar showbizi

Paga për të përzgjedhurit do të jetë nga 350 deri në 500 euro.

Në vazhdën e zhvillimit dhe rritjes së audiencës tonë, Gazeta Sinjali është në kërkim të gazetarëve ambiciozë dhe me përvojë.

Kualifikimet:

• Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë;

• Përvojë pune së paku një vjeçare si gazetar;

• Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore;

• Aftësi për punë ekipore dhe gatishmëri të punojë nën presion;

• Preferohet njohja e gjuhës angleze

Për të aplikuar, ju duhet të dërgoni dokumentacionin mbi shkollimin dhe përvojën e punës në emailin: [email protected]

Për intervistim do të ftohen vetëm kandidatët potencialë.

Konkursi është i hapur deri më datën 22.05.2021. Të përzgjedhurit fillojnë punën më 01.06.2021.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin