image Durmishi heq dorë nga vendimi për përgjysmim të çmimeve të biletave për autobusë

Sociale

Durmishi heq dorë nga vendimi për përgjysmim të çmimeve të biletave për autobusë

news image

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka mbajtur takim me Shoqatën e Transportit Rrugor të Udhëtarëve në lidhje me vendimin për përgjysmimin e çmimit të biletave për autobusë.

Pas këtij takimi, Durmishi ka folur në një konferencë për media ku ka njoftuar se është larguar nga ky vendim dhe se çmimi do të rikthehet siç ka qenë.

/GazetaSinjali/