image Me aeroplan brenda Shqipërisë, Edi Rama dhe Blendi Fevziu fluturojnë nga Kukësi në Tiranë

Shqipëri

Me aeroplan brenda Shqipërisë, Edi Rama dhe Blendi Fevziu fluturojnë nga Kukësi në Tiranë

news image

Edhe pse rrugën nga Kukësi në Tiranë mund ta bësh me veturë, një gjë të tillë nuk vendosi të bëjë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Rama ka fluturuar sot nga Kukësi në Tiranë, i shoqëruar nga gazetari Blendi Fevziu.

Po ashtu, Rama ka thënë se përpos aeroportit të Kukësit dhe atij në Rinas, për 36 muaj do të funksionalizohet edhe aeroporti i Vlorës.

/GazetaSinjali/