image Ky është aplikacioni që përdoret më së shumti në Kosovë
[wp-story id="814678"]

Aplikacione

Ky është aplikacioni që përdoret më së shumti në Kosovë

news image

Viber është aplikacioni më i përdorur në Kosovë, sipas të dhënave të SimilarWeb.com. Ai është i përdorur shumë edhe në shtetet tjera të Ballkanit Perëndimor.

Në një grafikë të BalkanInsight, mund të shihet në mënyrë vizuale përdorimi i aplikacioneve në kontinentin e Evropës.

Messengeri dominon në vendet e Evropës qendrore, juglindore, veriore dhe atë perëndimore.

/GazetaSinjali/