image Kurti: Vendimi i Kushtetueses nuk prejudikon vendimin përfundimtar, mos të entuziazmohemi

Kosovë

Qeveria/ Kurti: Vendimi i Kushtetueses nuk prejudikon vendimin përfundimtar, mos të entuziazmohemi

news image

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese lidhur me pezullimin e dekretit të presidentit Hashim Thaçi ndaj mandatarit Avdullah Hoti.

Sipas tij, qeveria konsideron që vendosja e masës së përkohshme është në interesin publik dhe gjithashtu i shërben administrimit të drejtësisë.

Megjithatë, sipas Kurtit, është e nevojshme të kujtojmë që ky pezullim nuk e prejudikon vendimin përfundimtar të Gjykatës.

“Kështu që është tejet e rëndësishme që të mos entuziazmohemi, të rrimë të fokusuar në drejtim të qëllimit tonë për menaxhimin sa më të mirë të situatës me pandeminë COVID-19″, njofton Kurti.