image Kurti pret në takim një delegacion nga Federata e Paqes Universale për Evropën Juglindore

Politikë

Kurti pret në takim një delegacion nga Federata e Paqes Universale për Evropën Juglindore

news image

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim një delegacion nga nga Federata e Paqes Universale.

Kurti falënderoi të pranishmit për vizitën dhe i njoftoi ata për arritjet dhe reformat e deritanishme dhe për indikatorët ekonomikë dhe demokratikë në vend.

“Në këtë takim, u fol për synimet e fondacionit, bashkëpunimin me Republikën e Kosovës, dhe për vlerat e përbashkëta si të drejtat e njeriut, solidariteti, miqësia dhe paqja”, thuhet në njoftimin e zyrës së kryeministrit.

222 2 768x510 1

/GazetaSinjali/