image Kurti mbledh nesër ministrat, ky është rendi i plotë i ditës

Politikë

Kurti mbledh nesër ministrat, ky është rendi i plotë i ditës

news image

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me ministrat nesër do të mbajnë mbledhjen 73-të me radhë, shkruan Gazeta Sinjali.

Në rend të ditës pritet të shqyrtohen 23 pika, ku njëra ndër to është edhe ajo e shqyrtimi i Propozim-vendimit për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

/GazetaSinjali/