image Kurti mbledh ministrat nesër, këto janë pikat që do t'i diskutojnë (DOKUMENT) - Sinjali

Kurti mbledh ministrat nesër, këto janë pikat që do t’i diskutojnë (DOKUMENT)

news image

Nesër, me fillim nga ora 14:00, do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë së Kosovës, shkruan Gazeta Sinjali.

Gazeta Sinjali ka siguruar rendin e ditës me të gjitha pikat që do të diskutohen nga kabineti qeveritar.

Në këtë mbledhje, ndër të tjera, do të shqyrtohet Projektligji për Kompensimin e Viktimave të Krimit dhe ai për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë dhe të Dhuratave.

Kryeministri dhe ministrat do të shqyrtojnë edhe Projekt-udhëzimin Administrativ për shfuqizimin e Udhëzimit Administrativ për kompensimin e punës jashtë orarit dhe pjesëmarrjen në seanca gjyqësore të ekspertëve mjeko-ligjorë.

Në këtë mbledhje do të hidhet në votim edhe kërkesa e Komunës së Gjakovës për transferimin e mjeteve buxhetore në Ministrinë e Ekonomisë për shlyerjen e obligimeve të kësaj komune, lidhur me projektin “Impianti i Ujërave të Zeza”./GazetaSinjali/

2021-RKS-Qeveria-Mbledhja-47-Rendi-i-dites-1


Shpërndaje artikullin