image Kurti dhe Rama ndërrojnë disa fjalë dhe qeshin me njëri-tjetrin në Slloveni

Politikë

Kurti dhe Rama ndërrojnë disa fjalë dhe qeshin me njëri-tjetrin në Slloveni

news image

Para se të niste diskutimi në panelin ku kryeministrat Albin Kurti dhe Edi Rama ishin pjesëmarrës, të dy patën rastin t’i shkëmbejnë një bisedë.

Dy liderët shqiptarë që përcjellen nga afër për secilin sjellje ndaj njëri-tjetrit, për shkak të raporteve të ngrira së fundmi, u panë duke folur e qeshur shkurt sot para panelit.

Ndërkaq, Rama dje publikoi një fotografi duke u përshëndetur me Kurtin. Përshëndetja u komentua, pasi Rama mbante një dorë në xhep.

VIDEO

/GazetaSinjali/