image Ku ishte epiqendra e tërmetit që e goditi fort edhe Kosovën?

Siguri

Ku ishte epiqendra e tërmetit që e goditi fort edhe Kosovën?

news image

Disa lëkundje të fuqishme janë dëgjuar sot në Kosovë.

Sipas faqeve që merren me regjistrimin e tërmeteve dhe lëvizjeve sizmologjike, epiqendra e këtij tërmeti ka qenë në Bosnjë e Hercegovinë.

/GazetaSinjali/