image Kroati bëhet viral në internet me me mënyrën se si e ka ndryshuar veturën Audi

Automjete

Kroati bëhet viral në internet me me mënyrën se si e ka ndryshuar veturën Audi

news image

Qyteti kroat Imotski njihet si vendi me më shumë Mercedes në raport me numrin e banorëve, por një Audi tërhoqi vëmendjen.

Dhe kur themi “shumica”, prapëseprapë do të thotë se disa njerëz ngasin edhe vetura që nuk kanë asnjë lidhje me Mercedesin.

Ndonjëherë ata shkojnë një hap më tej dhe zgjedhin rivalët kryesorë – BMW dhe Audi. E kur bëhet fjalë për këtë të fundit, disa pronarë duan të tregojnë dashurinë e tyre për Audi në një mënyrë të veçantë.

Pronari specifik nga Imotski vendosi ta shfaqë përmes logos “pak” të rafinuar të markës. Audi tani është bërë fjalë për fjalë mjeshtri i unazave, dhe modeli i vjetër ka tejkaluar A8 më ekskluzive në numrin e unazave.

Në çdo rast, një kopje e tillë sigurisht që do të nxisë miratimin e disa kalimtarëve, apo jo? Në fund të fundit, kjo foto në faqen Squatting Slavs in Tracksuit fitoi famë të madhe dhe pëlqime të shumta.

/GazetaSinjali/